Solar paradise

Главная | Регистрация | Вход
Четверг, 16.05.2024, 22:21
Приветствую Вас Гость | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Tvister  
Солнечный Рай - Форум » Одесса » Новости Одессы » В Одессе будет лучший в Европе стадион
В Одессе будет лучший в Европе стадион
TvisterДата: Среда, 23.04.2008, 13:38 | Сообщение # 1
Админинстратор
Группа: Администраторы
Сообщений: 1252
Награды: 5
Репутация: 41
Статус: Offline
В Одессе будет лучший в Европе стадион. Такое заявление сделал во время однодневной рабочей поездки в Одессу и ознакомления с подготовкой к приему матчей Чемпионата ЕВРО-2012 Президент Украины Виктор Ющенко

В Одесі буде найкращий у Європі стадіон

Таку заяву зробив під час одноденної робочої поїздки до Одеси та ознайомлення з підготовкою до прийому матчів Чемпіонату ЄВРО 2012 Президент України Віктор Ющенко. Він висловив переконання, що найкращий спортивний майдан незабаром з'явиться на місці нинішнього футбольного стадіону «Чорноморець» після завершення його реконструкції.
«Для появи найкращого в Європі стадіону саме в Одесі є всі передумови. Ми досягли необхідних домовленостей. Всі спірні питання розв'язані», - відзначив глава держави. Він також дав доручення Міністру оборони України Юрію Єханурову остаточно вирішити питання про передачу в комунальну власність Одеси спортивного стадіону «СКА».
Одеський міський голова Едуард Гурвіц в інтерв`ю радіо Свобода висловив надію на подальшу підтримку Президента.
«Президент вже давав доручення. Необхідно лише проконтролювати їх виконання. Ми будемо просити ухвалення рішень дуже важливих для міста», - сказав Едуард Гурвіц.
18 квітня Віктор Ющенко взяв участь у відкритті, після завершення першого етапу реконструкції, нафтопереробного заводу «Лукойл». Тепер на заводі будуть випускати значно якісніше пальне, яке відповідає чинним європейським стандартам. Глибина переробки пального зросла з 50 до 87 відсотків.
Президент України та Голова Одеської облдержадміністрації Микола Сердюк передали також подарунки чотирьом багатодітним родинам з придунайських районів Одеської області. Відтепер батьки чотирьох родин, які мають десять і більше дітей, стали власниками мікроавтобусів. Дітям глава держави також подарував іграшки.
Робочий візит Віктора Ющенка до Одеси завершився прогулянкою центральною вулицею міста – Дерибасівською. Тут його супроводжував Одеський міський голова Едуард Гурвіц.

Ігор Столяров, Одеса.


Морщины должны обозначать только те места, где раньше были улыбки. (с) Марк Твен
 
Солнечный Рай - Форум » Одесса » Новости Одессы » В Одессе будет лучший в Европе стадион
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

500

Copyright MyCorp © 2024 | Хостинг от uCoz