Solar paradise

Главная | Регистрация | Вход
Пятница, 19.04.2024, 03:22
Приветствую Вас Гость | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Tvister  
Солнечный Рай - Форум » Одесса » Концерты » 28 марта - группа ТИК - Филармония
28 марта - группа ТИК - Филармония
ejikyДата: Среда, 21.01.2015, 12:28 | Сообщение # 1
Вот и освоился
Группа: Проверенные
Сообщений: 261
Награды: 1
Репутация: 3
Статус: Offline


28 марта в 19:00
Группа ТИК. Юбилейный тур "ЛЮБИ ТИ УКРАЇНУ"
Филармония (ул. Бунина, 15)
Билеты от 100 до 400 грн
Тел. для справок 79-34567


Билеты:

- касса Филармонии
- Билетная Касса (ул. Бунина, 27)
- https://odessa.karabas.com/tik-od
- https://ukrticket.com.ua/booking....273cec1
- http://www.kassir24.com.ua/od/order/9053
- http://tickets.od.ua/order/index?id=4012


Гурт "ТІК" - 10 років!
Всеукраїнський ювілейний тур "ЛЮБИ ТИ УКРАЇНУ"

Браття та сестри, дорогенькі українці і гарнезні україночки, а також весь прийдешній і приїжджий люд, що любить гарну музику і душевну пісню!

Гурт «ТІК» починає добру і гарну справу - свій ювілейний тур по всій Україні «Люби ти Україну».
Наступного року «Тверезість і Культура» святкують свої перші славні 10 років пісеннотворчості. Коли 10 років несеш своє серце людям, народжуються такі пісні і така музика, що, мов смачне вино стають ще милішими, ще зрозумілішими, ще ріднішими з роками. Тому, щоб переспівати всіх ТІКівських пісень та перебачитися з усіма друзями, святкування ювілею почнеться ще 1 лютого 2015 року.

Перших гостей ТІКівці і ТІКівчани зберуть на великий душевно-домашній концерт в Палаці Спорту. Хлопці, відхопивши на обживання таку «козирну» площу в Києві, вже зараз облаштовують там собі справжню хату, шукають зручного дивана і доклеюють шпалєри, а Віктор Бронюк, навіть обіцявся особисто почепити бра і килим, щоб гостям дорогеньким було дуже затишно.
Що нести на подарунок? Щирі посмішки і відкриті серця, сповнені любові до своєї Батьківщини! Бо в такий час, в таку годину саме ваш дух, ваша віра і ваша любов до України є тією непереможною силою, котра зможе подолати і побороти все.

«Люби ти Україну», - пісня, котра вже встигла полюбитися всім українцям, пісня, що стала символом і набула особливого значення для кожного. Ця пісня і стане головною темою всього туру.
«Кожною піснею і кожною нотою ми весь цей час зізнавалися в любові Україні, - говорить лідер гурту Віктор Бронюк, - Зараз важливо робити, робити все що можеш, щоб підтримати країну, щоб змінити щось на краще. І ми теж маємо робити те, що в нас виходить найкраще - співати на славу цьому народові, на славу всій Україні».
Цей тур буде найбільшим для гурту, а розпочнеться з 1 лютого 2015 року в Київському Палаці Спорту, він охопить 33 міста України і завершиться аж 10 червня в славному, теплому і справжньому ТІКівському місті – у Вінниці.

Дай Боже вам світлих днів і доброго здоров’я, щоб переспівати в душевності всі пісні разом із улюбленим гуртом «Тверезість і Культура»!

Будьмо разом бо ми єдині!


Зима - это такое холодное лето!
 
Солнечный Рай - Форум » Одесса » Концерты » 28 марта - группа ТИК - Филармония
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

500

Copyright MyCorp © 2024 | Хостинг от uCoz